ts 6000

FY-6000

Описание:
характеристики: лесно маневриране, проста операция и висока мощност. Заварчика може да се използва за широк спектър от приложения, като например за изправяне на вдлъбнатини, въглероден електрод за нагряване и свиване, едностранно точково заваряване, заваряване на шпилки, рязане на плоча или ламарина ,заваряване. С помощта на този универсален апарат се съкращава времето за възстановяване на даден детайл и намалява увреждането след интервенцията което води до по качествен ремонт и удължаване животът на детайлът със което се постига икономия в ремонтът като избягване на подмяна със нови детайли .

Удобства:
1 Системата за контрол от микропроцесор оптимизира параметрите на заваряване. Използвайки напреднала технология дигитален контрол и удобен за потребителя дизайн, всичко, което трябва да направите е да изберете заваръчния ток, съответстваща на дебелината на обработвания детайл за да се постигне най-добрите резултати за заваряване.
2 Система за регулиране висока точност на времето
3 Автоматично следене на напрежението на мрежата

4 Защита от прегряване
5 На разположение разнообразие от заваръчни процедури , като свиване, директно теглене, точково заваряване, изправяне, вълнообразна тел, едностранно заваряване, триъгълна шайба
6 Цифров дисплей
7 Обратен мултифунционален чук Оборудван с гребен или Кука
8 Регулируем заваръчен ток
9 В комплект с пневматичен вакуум
10 Стартов комплект със аксесоари и накрайници.

Спецификации:
Входно напрежение:
Консумирана мощност:
Входен ток:
Max заваръчния ток:
Изходно напрежение въглероден прът:
Изходно напрежение шайба
Изходно напрежение челно заваряване:
Едностранно заваряване :
времето
Степени:
Дължина на кабела:
Размери:
Тегло: AC 200-240V
19KVA
50А
5000A
AC6-10V
AC1-12V
AC1-13V
0.8 1.0mm
0-99min
ABC
2300 1900 mm
620 * 450 * 980милиметър
70 килограма